Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2012


Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου  θα πρέπει να  υποβάλουν από 20 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου 2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου κατοικίας ή διαμονής των υποψηφίων:

•    Μία φωτογραφία μικρού μεγέθους.
•    Ένα έντυπο παράβολο δημοσίου :
α. των 60 ευρώ για το επίπεδο Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση»)
β. των 80 ευρώ για το επίπεδο Β ( Β1 «μέτρια γνώση» και Β2 «καλή γνώση»),
γ. των 80 ευρώ για το επίπεδο Γ1 («πολύ καλή γνώση»).
Σε περίπτωση έλλειψης εντύπων παραβόλων, τα αντίστοιχα ποσά μπορούν να εισπράττονται και με την έκδοση διπλοτύπων είσπραξης από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.). Τα παράβολα ή τα διπλότυπα εισπράττονται υπέρ του Δημοσίου ( Κ.Α.Ε. 3741).
•    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Ελλείψει αυτής, κατατίθεται φωτοαντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου από το οποίο προκύπτουν τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας του υποψηφίου όπως στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία αυτού.
•    Ειδικό έντυπο «Aίτηση» που διατίθεται προς συμπλήρωση από τις κατά τόπους επιτροπές συγκέντρωσης δικαιολογητικών. Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθεύονται το ειδικό έντυπο «Αίτηση» και από την ιστοσελίδα: www.kpg.minedu.gov.gr.
Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του ΚΠγ περιόδου Μαΐου 2012 θα υποβληθούν από τις 20 Φεβρουαρίου 2012  έως και τις 2 Μαρτίου 2012.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας: www.kpg.minedu.gov.gr, και στις Διευθύνσεις ή τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πηγή: http://www.esos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου