Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ


EUROPAPARK - RUST (ΜΕΤΑΞΥ ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟΥ).
Πρόκειται για το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Γερμανίας, με περισσότερα από εκατό παιχνίδια. Κάπου ανάμεσα στην Αγγλική και την Αυστριακή «γειτονιά», θα ανακαλύψετε την είσοδο του «Μαγεμένου Δάσους», όπου τα παραμύθια ακούγονται τα γερμανικά, τα γαλλικά και τα αγγλικά. Το «Μπισκοτόσπιτο της μάγισσας» από το παραμύθι «Χάνσελ και Γκρέτελ», το «Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης» αλλά και η «Πόλη των νάνων» διώχνουν το σήμερα μακριά, ενώ στον «Μικρό Κόσμο» τα παιδιά απολαμβάνουν μια υπέροχη βαρκάδα με γόνδολα. Το ολοκαίνουργιο «Volo da Vinci», η ιπτάμενη μηχανή του ιδιοφυούς Λεονάρντο, θα σας προσφέρει μια αξέχαστη πτήση - αρκεί να κάνετε πετάλι, αφού τότε δεν υπήρχαν μηχανές! Στο δε Historama θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στην ιστορία, περνώντας από πολλές διαφορετικές πίστες με τελευταίας τεχνολογίας λέιζερ και ηχητικά εφέ. Κι αν πεινάσετε, στο Foodloop, κατσαρόλες και ποτά θα σας έρθουν γλιστρώντας επάνω στις μεταλλικές ράγες που στριφογυρίζουν μέσα στα εστιατόρια α λα roller coaster, ακριβώς όπως στα τρενάκια του λούνα παρκ.

ΩΡΑΡΙΟ: 09.00-18.00 (μέχρι 6/11).
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 36 ευρώ οι ενήλικοι, 32 ευρώ για παιδιά 4 έως11 ετών και δωρεάν για παιδιά κάτω των 4, αλλά και για τα παιδιά που έχουν γενέθλια τη μέρα της επίσκεψής τους (μέχρι 12 ετών). Μειωμένες τιμές για ηλικιωμένους και ΑμεΑ. Επίσης, ειδικές τιμές για εισιτήρια διήμερης επίσκεψης.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Με τρένο από το σταθμό Offenburg και απευθείας σύνδεση με λεωφορείο ή με λεωφορείο από το Baden Airpark (45΄).
ΔΙΑΜΟΝΗ: Υπάρχουν τέσσερα θεματικά ξενοδοχεία του πάρκου, ενώ είναι σχεδόν έτοιμο και το πέμπτο. Επιπλέον, για τους πιο περιπετειώδεις τύπους, υπάρχει το Camp Resort, με αυθεντικές ινδιάνικες σκηνές, ξύλινα καταφύγια αλλά και σκεπαστές άμαξες.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.europapark.de

Πηγή: http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxworld_1_21/09/2011_407381

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου